Get Adobe Flash player

JULEBORD 2015

ANNERLEDES JULEBORD I FJØSN
Publisert 18.10.15
Selvfølgelig serverer vi det populære Revjebeinet i år også!
Det er bare noen få ledige dager igjen.
Hva er Revjebein?

Revjebein er si-bein av lam, som vi lettsalter og tørker. Vi tilbereder det på ”vår” måte og det får dermed en litt annen smak og kjøttfylde enn det tradisjonelle pinnekjøttet. Vi kan forsikre at det er meget velsmakende.

I tillegg til revjebeinet serverer vi Slåttebakkens røkte og marinerte svinenakke – også laga her på gården.

MENYEN:

Når du kommer: Gløgg
Forrett:
Vår populære skogssuppe - serveres ved bordet
Hovedrett: Revjebein, røkt marinert svinenakke, potet, kålrabistappe, rødkål, Slåttebakken julesalat, tyttebær, saus (på buffet)
Dessert: Hjemmelaget karamellpudding med karamellsaus og riskrem med bærsaus (på buffet)
Kaffe/te

Pris: 649.- pr person.

Skjenkebevilling på øl, vin og brennevin.

Vi har betalingsterminal. Vi kan også sende faktura etter avtale.

Se innslaget om Revjebein fra Nord-nytt her:
www.tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-nordnytt/dktr99120512/05-12-2012
Innslaget er ett de siste i sendingen.

Ta kontakt og få tilsendt tilbud. Tlf 473 68 997 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Foto: Greta Hanssen. Revjebein fra vår julemeny!