Get Adobe Flash player

JULEBORD 2013

Selvfølgelig serverer vi Revjebein i år også!
05.10.2013

Det er enda noen ledige dager, så det kan lønne seg å ta kontakt kjapt for å sikre seg plass.

Hva er Revjebein?
Dette er si-bein av lam, som vi lettsalter og tørker. Det får dermed en litt annen smak enn det tradisjonelle pinnekjøttet. Vi tilbereder det på ”vår” måte og kan forsikre at det er meget velsmakende.I  tillegg til revjebeinet serverer vi Slåttebakkens røkte og marinerte svinenakke – også laga her på gården.

MENYEN:
Forrett:
Vår populære skogssuppe
Hovedrett: Revjebein, røkt marinert svinenakke, potet, kålrabistappe, rødkål, Slåttebakken julesalat, tyttebær, saus,  – 2 gangs servering av hovedrett (buffet)
Dessert: Hjemmelaget karamellpudding med krem og riskrem med bærsaus.

Se innslaget om Revjebein fra Nord-nytt her:
www.tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-nordnytt/dktr99120512/05-12-2012
Innslaget er ett de siste i sendingen.

Ta kontakt og få tilsendt tilbud.

Foto: Greta Hanssen. Revjebein fra vår julemeny!