Get Adobe Flash player

FIKK OPPLEVE KOKKE-OL I ERFURT 2012

11.10.2012

En fantastisk opplevelse og det ble gull i varm mat til det norske laget!

Snakk om å hente inspirasjon og få oppleve mat-kunst!
Dette var en opplevelse jeg sent vil glemme, sier kokken på Slåttebakken.

Han fikk oppleve Kokke-OL på nært hold sammen med de andre lærerne på "Kokk-skolen i Sørreisa" og fikk også hilse på det travle senior-landslaget fra Norge.
Landslaget besøkte skolen i fjor for nettopp å øve til årets OL. Det gjorde de ved å lage en fem-retters meny som ble servert på Kulturhuset i Sørreisa. De som var der fikk en flott mat-opplevelse.

At Norge når opp i slike konkurranser betyr en del for kokke-yrket sier Bength.
"Det er positivt for rekrutteringa og gir oppmerksomhet rundt kokkeyrket, men dette gir også prestisje til Norge som mat-nasjon. Dette er en fin anerkjennelse for Norsk mat. I dag kan vi kan være ekstra stolte av faget vårt", sier han!